Dedemsweg 10 7722 PZ Dalfsen, Kijk op de kaart

Schrijf een tekst voor het gastenboek

 

 

 

 
.

Rie en JuulRie en Juul
schreef op 10/03/2023 in 2:20 pm:
Marieke en Stefan, wat een idyllische plek hebben jullie toch gecreëerd! 3 nachten verbleven bij jullie in het knusse, gezellige muzehuis!
Een warm welkom door de dieren en jullie zelf: fijne plek om ff bij te tanken , te relaxen en heerlijk te wandelen! Voor de natuurliefhebbers: hier kom je aan je trekken: veel vogels, hazen om het huis. En niet te vergeten de lieve paarden!
Voor de innerlijke mens wordt ook goed gezorgd: een heerlijk uitgebreid vers ontbijt.
Dank voor de mini- break, hopelijk tot snel weer!
Een warme groet, Juul

Birgit, Els, ElnaBirgit, Els, Elna
schreef op 21/02/2023 in 4:17 pm:
Wat hebben wij genoten! Contact verloopt prima, eigenaresse Marieke denkt mee. Prachtige locatie, zeer gezellig ingericht, warm ontvangen. Bedden zijn super. Ontbijt is geweldig en heerlijk vers en divers. Omgeving is mooi en dichtbij allerlei leuke dingen om te doen. Aanrader deze plek!

Anjta DrayerAnjta Drayer
schreef op 26/05/2022 in 7:54 pm:
Vanaf het moment van de boeking tit vertrek alles tip top voor elkaar. Prachtig verblijf. Ontzettend welkom gevoeld bij Marieke en Stefan ….tnx!

MarleenMarleen
schreef op 19/06/2021 in 1:21 pm:
Wat heb ik me welkom en thuis gevoeld in het Muzehuis op het erf van Marieke en Stefan. Het huisje staat in de schaduw van bomen wat met de warmte van afgelopen dagen echt heerlijk was. Het knusse terrasje met weids uitzicht over de weilanden is een heerlijke plek. Vooral na het diner om je te koesteren in de zonnestralen met een lekker drankje erbij. Ik heb genoten van de gesprekjes, de paardencoaching, de paarden, de katten en de natuur. Het was voor mij een helende oase van rust. Marieke en Stefan bedankt voor deze ervaring. Ik kom graag nog eens terug.

Shirley LefrandtShirley Lefrandt
schreef op 12/04/2021 in 10:08 pm:
Million thanks! 🌿

This home is full of lovely surprises! Marieke & Stefan did an amazing job creating this home away from home. I felt so blessed being there. I will return soon!

So 5.5 years ago Tommy was brought to this place. Not knowing it was going to be his home. Then Molly came along and became his girl. That's how it flows sometimes. 🤙🏼 Then later Bobby and Amy joined and they're a cute couple as well. And the four of them live happily ever after.

They bring peace to peoples souls and teach children and grown ups to deal with anxiety and healing from depression or burn out. Also how to take your place in life. We all have the right to take some space and heal, rest and recharge.

Me? I randomly ran into these lovely animals, cause me and a good friend gave our other sweet friend a getaway for her Birthday. These animals are living in the home we booked for a night and day. It took my breathe away.

Peace and quietness is what we found. It felt like a holiday. #letlifesurpriseyou it's still an amazing gift every single Day we are fit to enjoy another day. #nocovidhereonthecountryside

NicoleNicole
schreef op 24/01/2021 in 2:09 pm:
Wat een heerlijk huisje met uitzicht over de weilanden! Van tevoren had Marieke het huisje al lekker warm gemaakt. Letterlijk en figuurlijk een warm ontvangt! Ik heb ook een paardencoaching met Marieke gedaan. Erg bijzonder, leerzaam en heeft mij bewust gemaakt. Vooraf bang voor paarden, maar later niet meer. Wat een lieve paarden! Bedankt voor alles, Marieke!

Remco en AnsRemco en Ans
schreef op 08/11/2020 in 9:36 am:
Wij hebben meteen geboekt voor de zomervakantie; dat zegt genoeg toch!

Jessy & JoJessy & Jo
schreef op 08/10/2020 in 11:44 pm:
Beste Marieke & Stefan,
We zijn bijna een week bij jullie geweest en het was geweldig. Jullie hebben aan alles gedacht. Hele goeie service, geweldig vakantiehuisje, schitterende omgeving. Wij hebben genoten. We zullen zeker nog eens bij jullie inchecken! Bedankt en tot ziens!

MirjamMirjam
schreef op 06/08/2020 in 9:44 am:
Mijn dochter en ik hebben genoten van jullie fijne huisje, de plek, de mooie luchten, de bomen en alle beesten! Een fantastische plek om even helemaal tot rust te komen en alleen maar te genieten. En fijn dat we twee keer een heerlijk ontbijt kregen en fietsen zo fijn en flexibel konden gebruiken.
Ik houd altijd een lijstje bij met welke vogels ik zie en/of hoor waar ik ben, onderstaande vogels heb ik gespot rond het huisje en daar in de buurt:
Mus, Spreeuw,Winterkoning, Roodborst, Pimpelmees, Koolmees, Grote bonte specht, Buizerd, Boomklever, Huiszwaluw, Merel, Vink, zwartkop, Zwarte kraai, Ooievaar, Nijlgans, Houtduif, Witte kwikstaart, Staartmees, Torenvalk, Scholekster
En weten jullie of er in het bos wel eens havikken worden gezien/gehoord? Ik dacht dat ik de roep van de havik hoorde maar misschien waren het toch de buizerds …
Veel dank voor al het goeds en moois in Dalfsen en jullie warme ontvangst!

Hartelijke groeten

 

Daniel en Nicole  Zelzate BelgiëDaniel en Nicole Zelzate België
schreef op 18/10/2019 in 7:00 pm:
Dag Marieke en Stefan

Net thuis van enkele dagen logeren bij jullie. We vonden het superleuk, een fijn huisje met alles wat nodig is. Een heerlijk ontbijt met een leuke attentie op de verjaardag van mijn man. Kortom een echte aanrader! Als we nog eens in de buurt moeten zijn komen we zeker terug !
Vele groetjes

Jasper en ThomasJasper en Thomas
schreef op 12/05/2019 in 9:23 pm:
We waren hier een voor een bedachtzaam weekendje en dat is meer dan goed gelukt. Wat een prettig huisje in een heerlijk rustige omgeving! De laan op weg naar het huisje is prachtig en rustgevend; het nodigt uit voor een ommetje. Stefan en Marieke zijn heel vriendelijk en het ontbijt goed verzorgd. Het huisje is voorzien van veel gemakken. In de omgeving is het goed wandelen en fietsen. Kortom: een echte aanrader!

Groeten, Jasper en Thomas
https://debedachtzamen.nl

Bert en MiekeBert en Mieke
schreef op 26/10/2018 in 9:11 pm:
We liepen de Sallandse Vierdaagse deze week en hadden het Muzehuis geboekt voor ons verblijf. Het was een hele goede keus. Op minder dan 25 minuten afstand van Raalte vonden we dit gezellige huisje. Het was brandschoon, voorzien van alles wat we nodig hadden en meer! Marieke en Stefan gaven ons een warm welkom, waren bijzonder behulpzaam, terwijl zij ook onze privacy respecteerden. Een heerlijke week in een prachtige locatie.

Jan and Rita DeGelderJan and Rita DeGelder
schreef op 30/04/2018 in 7:55 pm:
During our 10-day visit in March to our relatives in Holland, we took a few days off to relax in Het Muzehuis. It was definitely a good choice. The surrounding is peaceful, the cottage is cozy and has everything you need. Stefan and Marieke even let us use their mittens and hats so we could brave the cold and bike around a bit. Recommended!

Loes Ellen en KarinLoes Ellen en Karin
schreef op 03/04/2018 in 10:13 am:
Wat hebben we genoten in het leuke huisje , jammer dat het maar 1 dag was !
Jullie hebben een superplekje .
Het huisje is brandschoon , jullie zijn top en de beestjes zijn zo leuk.
Nu nog Alpaca's :-)

Groet van Loes , Ellen en Karin

Familie LindauerFamilie Lindauer
schreef op 05/10/2017 in 9:58 am:
Wij hebben een lang weekend in het muzehuis gezeten. Aangezien we met z'n vieren waren, was de muziekkamer omgebouwd tot een slaapkamer. Ook hier heb ik heerlijk geslapen. Het was heel leuk, omdat ik heel leuk met Marieke en Stefan muziek heb gemaakt, dus zeker ook voor de muzikanten een echte aanrader!! Daarnaast was het ontbijt heerlijk en Marieke en Stefan waren heel gastvrij met respect voor privacy! Het was geweldig. Ik zou er zo nog een keer naartoe gaan!

Gerdien en TheoGerdien en Theo
schreef op 15/05/2017 in 1:07 pm:
Sent: Monday, May 8, 2017 8:45 PM
To: Gastenverblijf Het Muzehuis
Subject: Dank

Hallo Marieke en Stefan,

Mede dank zij jullie hadden wij een heerlijk weekend in Dalfsen e.o..
Het Muzehuis doet zijn naam alle eer aan. Het is er warm dank zij de 'warmtemuze'. Het is er licht dank zij de 'lichtmuze' en zo kunnen we nog een aantal gewenste of positieve ervaringen delen, waarmee het huis en jullie ons afgelopen weekend verwend hebben. En de dieren om jullie heen zorgen voor de afwisseling en het onverwachte. Wij hebben genoten, vooral dank zij jullie inbreng op alle fronten.
Een volgende keer zullen we ook de Muze van de muziek danig aanspreken voor een swingende sessie. (En een paar mystieke verhalen van Marieke met begeleiding?)

Mede namens Gerdien de Hartelijke Groeten,
Theo

Paul en Marjan uit AmsterdamPaul en Marjan uit Amsterdam
schreef op 31/12/2016 in 12:37 am:
Hallo Stefan en Marieke,
Terug kijkend op 4 hele fijne dagen in het Muzehuis verdienen jullie een groot compliment voor de creative ,praktische en effectieve inrichting.Wat een heerlijk huis en wat een mooie plek. Letterlijk overal is aan gedacht, het visitekaartje maakt het welkom zeer persoonlijk, net als het spontane en gastvrije onderlinge contact.
We hebben volop genoten van rust en avondzon, de rijp op de velden en bomen en uiteraard van de omgeving, waar je prachtig kunt fietsen. En Zwolle met de Fundatie is vlak bij.
We komen graag nog eens terug.

ColindaColinda
schreef op 03/11/2016 in 6:07 pm:
Voor herhaling vatbaar ! Een heel leuk huisje in een prachtige en rustige omgeving. Prima ingericht en heel schoon. Het ontbijt was echt fantastisch. Er ontbrak niets ! De gastvrijheid van Marieke was top ! Aanrader dus !!

Ludmilla en Ronald HerniLudmilla en Ronald Herni
schreef op 04/10/2016 in 12:06 pm:
Wat een geweldig leuk huis, deze B & B! Het is ruimer dan je vanuit de foto's zou denken. Alles past er perfect en precies in. Een geweldig ontbijt, de bedden zijn perfect, prettig zacht, maar niet té, prettig uitzicht op de koeien en de (huppelende) kalfjes. Wandelen kan rechtstreeks vanuit het Muzehuis, maar op 10 min. rijden is landgoed De Horte, een prachtig wandelbos. En last but not least: de warme ontvangst van Marieke en Stefan, voor vragen staan ze altijd klaar, maar ze respecteren je privacy.

Siska KnevelbaardSiska Knevelbaard
schreef op 21/09/2016 in 4:21 pm:
Twee dagen logeren in het Muzehuis kregen mijn zus Leny en ik aangeboden door onze oudste broer. Het waren 2 topdagen!!! Een gezellig ingericht huis, een prachtige omgeving, een super luxe ontbijt en niet te vergeten de hartelijke ontvangst door Marieke en Stefan!!!